Ik ben er nog!

image1

 

 

 

 

 

 

Alfred en ik hebben een spannende dag achter de rug.

Vanmorgen moest ik me om 8.00 uur nuchter aanmelden bij de dagopname bij het LUMC. Vanaf 9.15 uur (werd wat later) is een onderzoek naar mijn bloedvaten in mijn hoofd uitgevoerd. Dit is via mijn lies gedaan.
Dit vind ik niet zo lastig om via mijn lies te doen.
Ik vind het wél ontzettend spannend om mijn hoofd te bekijken (cerebrale angiografie). Omdat “gewone” rontgenfoto’s niet genoeg hebben zichtbaar gemaakt, is de aders nu zichtbaar gemaakt via een jodiumhoudend contrastmiddel. Eén van de genoemde risico’s is een herseninfarct als je dit onderzoek gaat doen!
Denken aan de mooiste momenten, liefste reuzen en vrienden, een kaarsje en reiki…..Gelukkig is het goed gegaan!
Morgen wordt het een mooi dag. Lekker naar buiten en verder slapen….