Mijn vader’s appeltjes

img_0927 Vorige week heb ik van mijn vader een zak appeltjes gekregen; zijn Biltse appelboom gaf dit jaar weer genoeg. Vandaag –9 oktober 2016– heb ik een Herfstmaal gemaakt: appelmoes, rode kool en hachée.

img_0932

img_0944

img_0935img_0948Een jaar geleden heb ik ook hachée gemaakt en appelmoes uit m’n vaders tuin. Klaar gemaakt en in de vriezer gezet op 10 en 11 oktober 2015!

Toen zag mijn wereld er anders uit. Nog geen CVA, geen beroerte. Kijk maar naar de twee foto’s: bevroren appelmoes en hachée.

IMG_2463

IMG_2461Mijn CVA, beroerte, gebeurde op 13 oktober 2015.
Over een paar dagen is het feest 😉

4 gedachten aan “Mijn vader’s appeltjes”

  1. Michel heeft me dit weekend in Brussel een appeltaart gebracht. Gemaakt van appels van mijn ‘geadopteerde’ appelboom. Hebben we samen met Jan en Maaike (die er ook waren) opgepeuzeld. Lekker en gezellig! Veel groetjes van ons!
    Daan

  2. Wat een heerlijk recept Marijke!!
    Ik ga het ook eens proberen, want we hebben veel goudreinetten geplukt op de volkstuin.
    De 13e zal ik speciaal aan je denken. Groet aan Alfred

Reacties zijn gesloten.