Tony’s Chocolonely

IMG_2420

Of de tablets van Tony’s Chocolonely lekker zijn? Geen idee; tot nu toe heb ik alleen maar tablets gekocht om weg te geven. Ze zien er zó vrolijk uit!

Daarom heb ik ook even bij tante Jo vier chocoladeplakken langs gebracht; kijk maar…..blauw, geel, geel, rood en oranje…. Tante Jo neemt de plakken mee naar Italie. Het is een kadootje voor haar “oude” buren. Zij zijn een jaar geleden verhuisd van de Prinsenlaan in Oegstgeest naar Nizza Monferrato in de regio Piemont….. Een hele stap! Tante Jo heeft -samen met oom Wim- de buurtjes als jong stel leren kennen; dat was ruim 20 jaar geleden!

De vrolijk kleurige tablets zijn er, maar….
Na mijn beroerte is een beschadiging van de visuele hersengebieden of de zenuwbanen ontstaan. Ik zie vlekken in het gezichtsveld en soms wisselend scherpte. Ook wordt informatie van het ene oog sneller verwerkt dan van het andere oog. Ik ben dus in ieder geval wat langzamer geworden 😉

 

 

2 gedachten over “Tony’s Chocolonely”

  1. Ze zijn heerlijk! Vooral de oranje. Oh als je ze proeft ligt een nieuwe verslaving op de loer ?.

Reacties zijn gesloten.