Haché

De vrieskast is behoorlijk vol. Allerlei potjes en schaaltjes zijn al een tijdje bevroren. Dat is niet zo handig. Daarom probeer ik zoveel mogelijk op te eten; daarom vandaag haché. Lekker met stoofvlees, laurier, wat azijn…..

IMG_2461

Ik zie dat deze haché een speciaal geval is. Op de sticker is te zien dat deze haché op zondag 11 oktober 2015 is gemaakt en ingevroren.
Ik zie dat ik de dag hiervoor, op zaterdag 10 oktober 2015, appelmoes heb gemaakt en dit in een paar schaaltjes heb gedaan. Ik herinner me dat mijn vader een grote emmer appels had meegenomen; daar had ik lekkere moes met kaneel en wat suiker gemaakt.

IMG_2463

Vandaag heb ik een ouderwets maaltje gemaakt: haché, rode kool, aardappels en appelmoes. Lekker, maar ook een bijzonder moment!

Vandaag is het precies 5 maanden later na mijn beroerte. De “oude” haché is lekker; de oude voorraad wordt echter klein. Hopelijk lukt het ook weer nieuwe gerechten te maken!

Zondagavond haché gegeten. Precies 5 maanden na de beroerte op 13 oktober 2015.
Zondagavond haché gegeten. Precies 5 maanden na de beroerte op 13 oktober 2015.

 

 

 

 

 

Eén gedachte over “Haché”

Reacties zijn gesloten.