De grote wereld in

Ook al heb ik een beroerte gehad en inmiddels vastgesteld dat ik CAA  heb ….  Ik ben -voor zover ik dat zélf kan beoordelen ;-)- nog wél in grote lijnen dezelfde persoon: géén enorme persoonlijkheidsveranderingen 😉

 • Ik ben nog altijd een perfectionist,
 • Ik maak mijn eigen wedstrijdjes en competities,
 • Ik kijk, geniet en leer van de grote en kleine wereld.

Dus heb ik een duidelijk nieuw doel geformuleerd:
                            méér lezers bereiken!

Het afgelopen jaar heb ik contact gezocht met de Hersenstichting. Ik kwam er achter dat veel meer mensen hersenletsels hebben. Daar kom je eigenlijk pas achter als je het zelf meemaakt. Zelf, of in je directe omgeving. Een belangrijke stap is de publicatie van mijn “kennisblog” op 8 januari j.l. op de website van de Hersenstichting.

De kunst is blijven groeien ….
naar voren gaan,
blijven bewegen …. letterlijk en figuurlijk…….
vooral niet blijven staan
en zeker niet naar achteren gaan ……

Soms kost het wat meer tijd en energie 😉 Ik kon de laatste weken géén goede en/of leuke blog bedenken. Maar vandaag lukt het weer!
Toeval? Nee!
Het gaat over eigen regie kiezen en wat valt je dan toe! Het wordt lente: nieuw leven!

 

 

5 gedachten aan “De grote wereld in”

 1. Heel mooi geschreven bericht van jou Marijke!
  Enthousiast, positief, toekomstgericht!
  Groet, Henk

  N.B. Het feestje van Hans Augustijn gisteren was erg geslaagd!

 2. De lente komt er aan. De zon zal weer regelmatig schijnen en de toekomst brengt weer leuke dingen. Nu aftellen naar de vakantie. Gezellig!

 3. Wat een inspirerende blog! Eigen regie nemen, blijven leren, blijven groeien en letterlijk en figuurlijk blijven bewegen! Woorden aaneengeschakeld tot zinnen, zinnen die zin geven, licht om door te geven. Ik wens je veel nieuwe lezers toe!

 4. Ik heb je leren kennen tijdens de lerarenopleiding 4 jaar geleden en ik herken je helemaal in je blogs: je enthousiasme en energie spatten er nog steeds vanaf!

 5. Precies! Al moet je soms even de regie uit handen geven, je kunt altijd de teugels weer terugpakken.
  Of een cappucino drinken 😉

Reacties zijn gesloten.