Op een stapel?

Dinsdag, 3 dagen geleden, heb ik van mijn neurologe de uitslag gehoord van een MRI-scan. Soms is het prettiger géén gelijk te krijgen ….. de neurologe heeft verschillende puntbloedinkjes in mijn hersenen gezien. Na mijn beroerte in oktober 2015 is het nu weer fout. Hersenen moeten dicht blijven; geen lekkages …. ik vertrouwde het dus inderdaad niet.

De neurologe wilde het probleem doorsturen naar de grote specialist in het universitaire ziekenhuis. Ik hoop natuurlijk dat ik daar zo snel mogelijk kan komen. Ik heb het gevoel dat ik een tikkende tijdbom in mijn hoofd heb zitten. Oók mijn enorm geschrokken man.

Omdat we nog niets van het ziekenhuis hebben gehoord, heeft mijn man vandaag maar even met het ziekenhuis gebeld. Hoe staat de zaken er voor? Immers, we zijn erg geschrokken van het vooruitzicht – dat dinsdag voorbij kwam –  over giftige eiwitten en dementie ….. Wij zijn gewoon bang.

De mevrouw die aan de telefoon kwam, wist wél dat de informatie van “mijn” neurologe is binnengekomen. Dat ligt op een stapel ……. mijn papieren …..!
Maandag a.s. zal één van de universitaire neurologen de stapel bekijken en bepalen wie er mee verder gaat.

Het telefoontje van vanmiddag wekt geen vertrouwen ….”een beetje dom”.
Hopelijk een “foutje” en a.s. maandag een revanche.

 

 

20 gedachten over “Op een stapel?”

 1. Ach ja,ziekenhuizen en specialisten. Vergeleken met Duitsland zit U in Nederland en België nog goed, daar worden de wachtlijsten wel aangepakt en als men al een afspraak heeft dan wordt u ook min of meer op de afgesproken tijd geholpen. Dat is in Duitsland wel anders,daar liggen de gezagsverhoudinge

 2. Is er al nieuws? Ik hoop positief?
  Het is sowieso goed om positief te blijven, hoe moeilijk ook op dit soort momenten, en bijvoorbeeld ‘gewoon’ samen uit eten te blijven gaan (op de donderdag, net als wij). Sterkte en dikke kus XXX

 3. Woorden schieten tekort!!

  Hoop dat jullie je gedragen voelen door alle lieve vrienden zoals hierboven!!

  Nu de vechtlust zien te vinden om het zo goed mogelijk onder de aandacht te krijgen!

  Hier in Limburg krijg ik veel aansporing om voor second opinion naar een Belgisch ziekenhuis te gaan!
  De zorg is daar zorgvuldiger en kwalitatief op een hoger niveau! ( ook onze persoonlijke ervaring!)

  en dat ben jij meer dan waard!!
  Dikke knuf!

 4. Marijke, heel veel sterkte. Wat een vervelend nieuws zo net voor het einde van dit jaar.
  En , op de stapel, alsof je een soort nummer bent, geen prettige gedichte. Succes vandaag! Ik hoop dat de onzekerheid wat weggenomen kan worden.

  Lieve groet Carin.

 5. Wat een verdrietig nieuws. Je wereld zo op zijn grondvesten aan het schudden, je bang en afhankelijk voelen en dan het roer in handen moeten nemen is onvoorstelbaar moeilijk. Veel sterkte en kracht voor jullie!

 6. Wat een naar bericht. Het ZH flink op de huid zitten! Sterkte allebei. Liefs, Ilonka

  1. Lieve Marijke en Alfred, Wat een K… bericht. Goed blijven doordrammen bij het ziekenhuis. Dat helpt. En wat ook helpt jij bent baas in eigen hoofd. Spreek je cellen liefdevol toe. Ze luisteren vast naar je. Veel liefs Lia

 7. Lieve Marijke, wat een naar bericht en wat afschuwelijk dat er zo nonchalant met je wordt omgegaan! Veel sterkte voor jou en Alfred.

 8. Hoi Marijke, wat een naar bericht. Veel sterkte met het onderzoek. Hopelijk is de techniek heden ten goed genoeg om jouw probleem op te lossen. Hopelijk tref je snel een empathische specialist die jouw wil helpen. Sterkte.

 9. Lieve Marijke en Alfred,

  Wonende in aardbevingenland weet ik een beetje hoe het is om te leven met een tikkende tijdbom. Maar de oorzaak daarvan zit onder onze voeten, niet in het hoofd. Ik leef met jullie mee.

 10. Hopelijk rol je snel uit de stapel, Marijke.
  Misschien loopt het in je hoofd ook niet zo’n vaart, maar dan is het wel fijn als je dat snel hoort….

 11. Jeetje Marijke, wat afschuwelijk. Laten we hopen dat t iets tijdelijk is geweest, gewoon even een slechte stolling of zo van voorbijgaande aard. Jakkes, wat naar voor je. Ik denk aan je.
  Agnes

 12. Getverderrie Marijke en Alfred. Dat is schrikken. Veel sterkte! Dikke knuffel.

 13. Dag Marijke, wil even laten weten dat ik met je meeleef. Wens jou en je man veel sterkte de komende tijd.
  Hartelijke Groet, Frans

 14. Marijke wat een nare bededeling zo net voor de feestdagen.
  Zie je misschien vrijdag nog.
  Denk aan jullie sterkte!!!

 15. Marijke wat een schrik en angst! En wat een nonchalance bij het ziekenhuis.
  Ik duim voor je dat het maandag alsnog vlot van de stapel komt.
  Ik denk aan je, veel sterkte.
  Liefs Maria

 16. Het is niet waar! Op een stapel…?! Ik kan me voorstellen dat jullie bang zijn. Wel heel goed van je dat je aan de bel getrokken hebt toen je het vermoeden had dat er iets niet klopte; maar nu moet de vaart er wel in blijven! Maandag weer bellen, dinsdag weer als je nog niets vernomen hebt; ze mogen je niet laten bungelen en in het ongewisse laten! Succes en liefs

 17. Weer een spannende tijd Marijke. Hopelijk positiever nieuws dan je misschien nu denkt. Sterkte gewenst van Daan

Reacties zijn gesloten.