Leven met Ziggo

Een aantal buren hadden al een tijdje problemen met hun televisies. De programma’s waren niet te volgen; het leken wel kleurige bewegende schilderijen. Nu kijken wij niet zoveel televisie; bovendien zijn we een weekje naar de Ardennen geweest met de caravan. In de Belgische bossen hebben we überhaupt geen bereik voor van alles en nog wat en om 21.30 uur is de omgeving donker. Lekker, koud, donker en stil …. lekker slapen dus ook 👍

Vanmiddag ontdekken wij dat er veel meer televisiezenders het niet goed doen; eigenlijk allemaal. Terwijl mijn man Ziggo belt en spreekt met een storingsadviseur, stopt Internet er mee. De aardige Brabantse jongeman -die het probleem met de televisie zou oplossen- is niet meer bereikbaar.  De telefoon doet het niet meer😬
Elke soort communicatie van de moderne tijd is afgesloten en de aardige jongen is verdwenen in het world wide web. Als er weer iemand te bereiken is, zal het waarschijnlijk een nieuw “aardige” jongen zijn en mijn man opnieuw het probleem aangeven.
De oplossers kunnen het ook niet helpen; de verantwoordelijken echter wel! Zij zijn vooral monopolist: Ziggo heeft weinig concurrentie 😬
Voor ons géén keuze ….. of toch maar twee duiven kopen en opleiden ?! Dat kan in ieder geval een bijzonder en spannend project worden met allerlei (post)beren op de weg …..

5 gedachten aan “Leven met Ziggo”

 1. Marijke, ik adviseer je KPN, ik ben inmiddels 3 jaar weg bij Ziggo, na wat vervelende ervaringen, moest bij een storing de meest vreemde toeren uithalen van ze (die nergens op sloegen). Nu 3 jaar Glas van KPN, een verademing, wat een snelheid en continuïteit, perfecte Wifi, lekker thuiswerken. Aanrader, ook voor bestaande klanten leuke acties, heb net nieuwe wifi puntjes besteld. Een tevreden KPN glasvezel klant 1Gbps up en down 😉

 2. Leuk geschreven. Wij hebben gelukkig nog geen Ziggo. Ze probeerden ons al wel meermalen over te halen, ondanks dat we in het bel-me-niet-register staan.
  Groet, Diony

 3. techniek blijft kwetsbaar. En vooral als je dan geen normaal sprekend mens kunt bereiken…..
  Sterkte met jullie niet zelf gekozen isolement.
  groet, Johan

 4. Haha, humor werkt altijd. Ik ga een plankje buiten hangen met Duivenvoorde om jouw berichtje te ontvangen🙏

 5. Vervelend om afgesloten te zijn van alle zenders. Gelukkig is het internet nog oké.
  Mooie schilderijen gemaakt op de cursus?

Reacties zijn gesloten.